22.8.07

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ηρακλείου Γιάννης Γ. Σκουλάς, παραβρέθηκε σήμερα στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής που οργάνωσε ο Δήμος Τυλίσου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν οι εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα την περίοδο της Γερμανικής κατοχής Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μάραθο όπου και βρίσκεται ο χώρος του Ηρώου και στην Δαμάστα (περιοχή Κερατίδι), μαρτυρικό τόπο εκτέλεσης των ηρώων της Γερμανικής κατοχής.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Γιάννης Σκουλάς συνομίλησε με πολίτες της περιοχής και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται ώστε η περιοχή του Μαλεβιζίου να μπορέσει και πάλι να βρεθεί στο κέντρο της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης του Ν. Ηρακλείου.
Το μεσημέρι ο Γιάννης Σκουλάς έλαβε μέρος στη συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει μια συνεργασία τόσο σε επίπεδο προεκλογικής εκστρατείας, όσο και σε επίπεδο πολιτικών και ανάδειξης των βασικών προβλημάτων που απασχολούν το Νομό μας.
Αύριο το πρωί ο Γιάννης Σκουλάς θα κάνει περιοδεία στο Δήμο Αλικαρνασσού. Εκεί θα επισκεφτεί το ΙΚΑ, τις τράπεζες, το Επιμελητήριο, το Ταχυδρομείο, τον ΟΑΕΔ και το ΚΑΠΗ.