13.9.07

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση με πλήθος και πάθος πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Γ. Σκουλά. Τη συγκέντρωση χαιρέτησε η Νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη. Προλόγισαν τον ομιλήτή: η κα Ελένη Κόκκορη (Γιατρός και Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου), και ο Δήμαρχος Χερσονήσου Σπ. Δανέλης.
Διακοπτόμενος συνεχώς από ενθουσιώδης φίλους και ψηφοφόρους, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και ανέδειξε τις αδιέξοδες και επικίνδυνες πολιτικές της ΝΔ: «Η ΝΔ ήρθε στην εξουσία, την έκλεψε ουσιαστικά , υποσχόμενη τα πάντα στους πάντες . Πόνταρε και ποντάρει στη λήθη. όμως δεν θα την αφήσουμε . Και στη Βουλή και στο λαό , φέρνουμε στην επιφάνεια τα μεγάλα λόγια και τα ελάχιστα έργα της και ζητάμε από όλους σας να κάνετε συγκρίσεις. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ ενώνουμε τις φωνές μας, με αυτές των πολιτών. Με τη φωνή των εργαζομένων, των ημιαπασχολούμενων, των ανέργων, των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων, των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, όλων εκείνων που υφίστανται αποκλεισμούς, όλων εκείνων που βρίσκονται στα όρια ή και κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ενώνουμε τη φωνή μας δημιουργικά, παραγωγικά. Παράγουμε πολιτική. Το πρόγραμμα μας, πρόγραμμα ουσιαστικής και αποτελεσματικής διακυβέρνησης συνιστά την κυβερνητική μας ταυτότητα. Δεσμευόμαστε για σταθερότητα, ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη». Ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Γ Σκουλάς, συγκινημένος από την παρουσία χιλιάδων φίλων και ψηφοφόρων, δεσμεύτηκε προσωπικά για τις παρακάτω προτεραιότητές του:
· «Δεσμεύομαι να συνεχίσω να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη που χρειάζεται τη βοήθειά μου.
· Δεσμεύομαι να συνεχίσω μαχητικά την παρουσία μου στο Κοινοβούλιο, πάντα για την προώθηση των αιτημάτων του Νομού και τη Κρήτης,
· Δεσμεύομαι να συνεχίσω τις επαφές μου με όλους τους Φορείς του νομού και τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων. Οι περιοδείες μου δεν θα σταματήσουν. Από τη Δευτέρα 17 του Σεπτέμβρη, θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο πάντα στόχο: Ενημέρωση και καθημερινή παρουσία.
· Δεσμεύομαι να συνεχίσω να είμαι ένας από σας, και όχι ένας επαγγελματίας της πολιτικής που ξέρει ίσως να χαμογελά ευχάριστα, αλλά αδιαφορεί για τα ουσιαστικά προβλήματα.
· Δεσμεύομαι να βοηθήσω στην υλοποίηση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, που θα οδηγήσει την Κρήτη στην ανάπτυξη και την προκοπή».