29.5.07

Συναντήσεις

  • Την Παρασκευή 25 του Μάη συμμετείχα σε συνάντηση Φορέων στο Δήμο Βιάννου. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στην ουσιαστική διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών στην περιοχή τους. Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποσύρουν υπαλλήλους, και οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται σχεδόν καθημερινά να μετακινούνται μέχρι και 50 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν. Η συμπαράστασή μου στην προσπάθεια του Δήμου Βιάννου, είναι δεδομένη και με σειρά ερωτήσεων στο Κοινοβούλιο, πιέζω μαζί με τους υπολοίπους συναδέλφους για την ανάπτυξη της περιοχής.
  • Την ίδια ημέρα συνάντηση είχα με το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου. Είχαμε μια μακρά και φιλική συζήτηση. Οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ, ανεκπλήρωτες. Τα προβλήματα των Αστυνομικών πολλά και ιδιαίτερα πιεστικά. Υπόμνημα με τα αιτήματά τους μου κατατέθηκε και σχεδιάζουμε την κατάθεση Ερωτήσεων στα αρμόδια Υπουργεία.
  • Τη Τρίτη 29 του Μάη, συναντήθηκα με το ΔΣ του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Δήμου Ηρακλείου. Οι Προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ με ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ για την κάλυψη των πάγιων αναγκών, η Ψήφιση Κώδικα Δημοτικών Υπαλλήλων είναι τα ιδιαίτερα αιτήματά τους. Τα υπόλοιπα καλύπτονται από το πλαίσιο των Τριτοβάθμιων Οργανώσεων. Σύντομα τα αιτήματά τους θα προωθηθούν με ερωτήσεις στη Βουλή.