12.4.07

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Στα πλαίσια των εξορμήσεων ενημέρωσης για το νέο Κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, έγινε την Τρίτη 09/04/2007, στον Πύργο του Δήμου Αστερουσίων, ομιλία στους κατοίκους του Δήμου. Αναπτύχθηκε ένας ανοιχτός δημοκρατικός διάλογος και η αίσθησή μου είναι ότι το πολιτικό κλίμα αλλάζει ταχύτατα.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ βουλιάζει στα σκάνδαλα και στην ανικανότητα ακόμα και στον τομέα της διαχείρισης της καθημερινότητας. Οι ψεύτικες προεκλογικές της υποσχέσεις γίνονται μπούμερανγκ. Οι αγρότες με τα προβλήματα των επιδοτήσεων και της μείωσης του εισοδήματός τους, οι εργαζόμενοι με τα προβλήματα των μηδενικών αυξήσεων στους μισθούς και των υπερβολικών αυξήσεων στις τιμές, συνειδητοποιούν καθημερινά τα αδιέξοδα και στρέφουν την προσοχή τους στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ξεπέρασμα της κρίσης. Θα συνεχίσουμε τούτη τη στρατηγική της ενημέρωσης και της συζήτησης με όλους τους πολίτες . ζητώντας τους να συνεισφέρουν ιδέες και προτάσεις για τον εμπλουτισμό του προγράμματός μας. Έτσι προγραμματίζουμε τις παρακάτω επισκέψεις σε Φορείς και ομιλίες σε Τοπικές Οργανώσεις :


Την ΠΕΜΠΤΗ 12/04/2007 το πρωί, επίσκεψη στα ΚΑΠΗ της πόλης του Ηρακλείου και το απόγευμα ώρα 7μμ στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ν. Αλικαρνασσού.
Την Παρασκευή 13/04/2007 από τις 10 το πρωί επίσκεψη στο Δήμο Κρουσώνα και συναντήσεις με τη Δημοτική αρχή, το Συνεταιρισμό γυναικών, το ΚΑΠΗ Κρουσώνα. Το απόγευμα στις 3μμ επίσκεψη στη θεραπευτική κοινότητα Αριάδνη στη Ν Αλικαρνασσό.
Το Σάββατο 14/04/2007 και ώρα 6μμ στο Καφενείο Αναγνωστάκη στις Γούβες

Δεν υπάρχουν σχόλια: