27.4.07

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ




Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο κατά την τελευταία του επίσκεψη (17/04/2007), ο κύριος Αβραμόπουλος εγκαινίασε (για δεύτερη φορά) τη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης, και το τμήμα γραμμικού επιταχυντή στην ακτινολογική κλινική. Εξήγγειλε μάλιστα και λύσεις για τα παρακάτω προβλήματα των Νοσοκομείων:
· Το σημαντικότερο από αυτά είναι η λειτουργία της καρδιοχειρουργικής κλινικής, η οποία, όπως τόνισε, δρομολογείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως σε λίγους μήνες θα γίνουν τα εγκαίνια.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η Καρδιοχειρουργική Κλινική υπολειτουργεί και δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί άμεσα. παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην λειτουργία του καρδιοχειρουργικού τμήματος στο ΠΑΓΝΗ. Ο βασικός λόγος που παρουσιάζονται αυτές οι καθυστερήσεις είναι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κοινοπραξίας “SIEMENS και ΑΒΑΞ” από την μια πλευρά και της εταιρείας “ΚΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ” από την άλλη. Έτσι είναι πιθανό ένα δρομολογημένο έργο που θα μπορούσε να αποπερατωθεί μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού του, να παρουσιάζει μεγάλη καθυστέρηση
· Επίσης ανακοίνωσε την ενίσχυση σε λίγες μέρες του νοσοκομείου με 200 νοσηλευτές.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Οι συνολικές ελλείψεις σε προσωπικό στο Βενιζέλειο, σύμφωνα με έγγραφο από την ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΚΛΑΔΟΣ
ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
183
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
34
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΠΛΗΝ ΙΑΤΡΩΝ)
27
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
159
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
26


Οι συνολικές ελλείψεις σε προσωπικό στο ΠΓΝΗ, σύμφωνα με έγγραφο από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Πε.Πα.Γ.Ν.Η.:


ΑΣΘΕΝΕΙΣ/ΗΜΕΡΑ: 750-770
ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 360
ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 150
ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 236

· Για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο κύριος Αβραμόπουλος είπε ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη, η νέα υπερσύγχρονη μονάδα αιμοδοσίας, ενώ σύντομα θα εφοδιαστεί με νέο αξονικό τομογράφο.
Όμορφα λόγια που ακούγονται επί 3 χρόνια και που δεν κοστίζουν τίποτα!!
· Τέλος εξήγγειλε την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κρήτης με δέκα νέα ασθενοφόρα.
Και πάλι υποσχέσεις !!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ.....